събота, 4 май 2013 г.

Нострадамус


Папа Франциск ще бъде последния лидер на Ватикана, при управлението на когото на небето ще се появи още едно слънце, след което ще настъпи гибелта на Ватикана и края на света. За това се говори в пророчество на Нострадамус. 


Появяването на второто слънце може да се сбъдне още през тази година. Кометата С/2012 S1, която също наричат ISON ще може да се наблюдава на Земята от ноември 2013 до средата на януари 2014 година. Но през ноември тя ще достигне своя перихелий и ще бъде необикновено ярка, съобщава  The Daily Telegraph.

Учените предполагат, че кометата ISON може да бъде по-ярка от Луната, а също така ще може да се вижда и през деня с невъоръжено око. Съгласно пророчеството на Нострадамус, след такова явление на небето "великият от Рим ще загине", а за седем дни ще изгори всичко на Земята. Изследователите казват, че Нострадамус не рядко в пророчествата си е наричал Ватикана "великият от Рим".

Края на света след избирането на папата описва и свети Малахия. В частност в неговия 112 стих се казва " В края на Святата Римска църква там ще се произнесе Петър Римлянин, който ще поведе своите овце през многочислени беди. И когато те завършат, градът на седемте хълма ще бъде разрушен и страшния съд ще започне. Край" - завършва пророчеството. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар